Happy New Year!


Detta är mina nyårslöften i år. Hoppas jag kan hålla alla i år :)



Bloggtrött, sorry




Förlåt mig! Men dom senaste dagarna har jag varit så trött och upptagen av allt julpyssel att jag inte hunnit blogga nått! Men så fort jag har hittat usb - sladden ska jag ladda upp bilder från min jul.

Hoppas ni har haft en underbar jul! ♥



A poem written by me

I love you
But my friends
cant understand

You love me
But they dont want
you to give me your hand

You are too different
They say to me
You can find someone better

He´s not that goodlooking
They try to tell me
You can find someone better

But they cant see
what I can see

I love him,
and he loves me

And thats its what matters


Av: Linn Fransson


Team Edward And Jacob!

Jag kan helt enkelt inte bestämma mig... jag är galen i båda! :)



Haha, ignorera den konstiga startbilden på videon :)



Still sick

Magsjuka, jippie.

Jaja, ska inte sitta här ock klaga över hur synd det är om mig. För det är det. Bara så ni vet. :)
Har tillbringat dagen i sängen med laptopen i knäet och bara gjort ingenting. Hur. Tråkigt. Som. Helst. Släppade upp mig vid ett - tiden för att koka en påse nudlar som inte alls smakade gott. Men nu så har min snälla pappa köpt muffins till mig och senaste FRIDA - tidningen. Så det blir lite mys ikväll.

Och så ännu en bra grej. Minns ni våran katt Morris? Vi har upptäckt nu att det inte är bra för honom att vara ensam. Han blir som tokig när vi kommer hem och följer efter mig hela tiden och piper. När man lämnar honom på morgonen känns det tungt för han vill verkligen inte att man ska åka. Så nu har pappa och jag bestämt oss... vi ska skaffa en kattunge, en kompis till Morris

Jag är superglad! Vi ska förstås vänta tills efter jul, men jag längtar verkligen efter en liten hårboll till!

Helst skulle man ju vilja ha en sån här liten sötnöt! Jag dör! ♥




Feeling sick, my cure is candy and movies




Vaknade med svullen hals och är dunderförkyld. Det får bli en dag hemma i soffan med godis och nån mysig film. Har lust att se The Holiday. Den får mig alltid på bra humör.

Snart så kommer mamma hem från sin spa helg. Skulle ha varit kul att va med, en massage skulle sitta fint nu.


Min favorit frisyr just nu




Tvinna en hårslinga, fäst med ett spänne och så lite hårspray för att hålla allt på plats!

Perfekt! :D



Bloggtorka

Bloggade inte igår, var helt enkelt för trött och så hade jag inget roligt att säga. Men ska ta mig i kragen idag och blogga lite.

Medans jag funderar på något jag kan skriva om så får ni lyssna på en jättebra låt!





Vissa kan, andra inte...



... och det jag pratar om är att plugga.

Jag har alltid ända sedan jag var liten haft svårt för det här med läxor. Mamma fick tjata och tjata utan resultat, jag satt där framför matteboken och nästan grät. För jag kunde inte plugga.

Det kan jag fortfarande inte. Jag förstår inte hur jag har kunnat klara av hela högstadiet. Jag kan inte plugga och jag vet inte varför. När jag väl sätter igång att läsa eller försöker öva in något blir det som en ångest inom mig och jag slutar ganska fort. Sedan blir det att man sitter i panik kvällen innan och läser. Men inte ens då går det. Jag vet andra som också har haft lika svårt som jag med att plugga. Dom säger att dom känner igen sig i mina "symptom" och gör precis som jag. Men jag känner också en del som hade jätte lätt för detta med att plugga. Dom hade schemalagt sitt pluggande och hade olika metoder för att lära in sig allt. Dom fick alltid VG och MVG, men dom var inte nöjda. Själv kunde jag hoppa jämfota av glädje om jag ens fick ett G. Jag minns att jag kände mig så dålig när dom kom med sina kommentarer "jag fick BARA VG! usch, vad dålig jag är!". Jag kunde ligga hemma i sängen och känna mig dum och korkad.

Men varför måste det vara så här? Varför kan jag inte ta en timme till att plugga och öva, så är jag fri för resten av dagen? Jag har försökt så många olika metoder för att lära mig, men inget funkar. Kan det vara så att vissa människor inte är skapta för att plugga helt enkelt? Eller vad tror du?


Detta önskar jag mig i år...



Min mamma har tjatat nu ett bra tag på mig att skriva en önskelista, så här är en! fast med bilder istället. Vet såklart att jag inte kan få allt, men något av det som är på bilden skulle jag vilja ha!


My Day

Dagen börjar dåligt då min pappa skriker på mig att katten har kissat i soffan. Så det första man gör är att ställa sig och försöka gnugga bort allt. Lättare sagt än gjort. Men nog om det.

Började idag 08:30 medans resten av klassen började halv ett (orättvist, men så blir det om man är sjuk för mycket). Jag och några till hade missat en engelska lektion så vi var tvunga att ta igen det istället för sovmorgon. Men dagen blev bättre då jag lämnade skolan tidigt för att ta mig till doktorn. Nej, jag vaccinerade mig inte och kommer inte att göra heller, utan var bara på undersökning eftersom jag har varit väldigt sjuk ganska ofta under hösten.

Men efter det träffade jag mamma i Nässjö där vi gick en liten runda på stan och kollade in alla fina klänningar på VILA. Sedan tog vi en fika på Thimons (Nässjös bästa café!) och jag var så hungrig att jag slängde i mig en stor macka plus en mocha-bakelse med maräng! Mumsit värre. :)

Har haft en riktigt bra dag, hoppas ni också har haft det!


Vill ha den här klänningen från VILA! Super snygg!
Newton Corsage Dress SEK 459, Vila - NELLY.COM



Facebook addiction?




Roligt eller sjukt?



Look what I found...

Idag hittade jag gamla teckningar som jag har ritat. Några är två år gamla och nån är äldre. Dom är från min manga-period så man kan se det på stilen. Blev mycket inspirerad av det då.

Tänkte i allafall visa er några av dom:









Vad tycker ni? :)


Sleepy



Sov dåligt inatt så är otroligt trött idag. Som alla måndagar, men det känns extra jobbigt idag. Får glädja mig med att det snart är Julafton, haha :)

Nu ska man stå ut i tre timmar med matte. Usch.


Tävling!



Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victoriadreams, var med du också!



En stolt liten Linn



Idag har jag varit duktig och städat! Ja, hör och häpna! Jag har städat mitt rum, toaletten och lite i vardagsrummet. Jag är stolt över mig själv och nu förtjänar jag en mugg varm choklad! ♥

Nu på kvällen har jag kollat runt lite på internet och hittat en massor av fina kläder. Blev riktigt förtjust i halsbandet från cocoo.se. Det kanske snart är i min ägo.. :)

Leggins: Bik Bok
Ankelboots: Melba.se
Vit topp: HM
Koftan: Bik Bok
Halsband: Cocoo.se



Kul kväll



Kom nyligen hem från julfesten. Det blev en mysig afton med mycket bus, skratt och mat. Hittar inte usb-sladden så jag kan inte lägga upp några bilder, men bjuder på denna bild med mumsig mat. Jag är en sådan människa som aldrig får nog av julmat! Inte ens långt efter jul, jag skulle kunna äta det precis året om (eller kanske inte, men nån gång då och då).

Nu har jag druckit varm choklad med minimarshmallows och läst bloggar. Ska nog sova snart, är trött efter allt ätande och busande med kusiner. God natt :)



Julfest



Har precis gjort mig iordning och ska snart åka till kusinerna där vi ska ha våran mini-julfest. Det är en tradition i vår släkt på mammas sida att vi träffas, äter julbord, ger paket och så har barnen ett luciatåg. Man slår liksom ihop allt med julen på en och samma gång. Vi träffas ju inte så ofta, så det är en bra idé tycker jag. Synd bara att det inte snöar, utan regnar..

Dagens fråga:

Har din släkt någon egen tradition vid jul?


Dålig humor, jo jag vet






Snälla snälla!

http://www.bloglovin.com/blog/1327979/my-life-and-other-stories?claim=6pyu58cbp3e">Följ min blogg med bloglovin!



Ok...

"Jag hatar när du är smart!"

- Min lillasyster





Dreams about New York

Stannar hemma idag pga av kraftigt näseblod. Usch, det är skitjobbigt när sånt händer! Nån mer som brukar råka ut för det?

Inatt hade jag en dröm. Jag var i New York och tydligen var jag jätterik för jag åkte runt i en limosin (stavning). Jag, min mamma och Headi Klum åkte tillsammans och vi pratade om en massor. I drömmen var jag tdligen bästis med henne (haha :P). Sedan släppte hon av oss vid vårat hotell och där inne väntade Seal och deras barn på oss. Dom visade oss vårat rum och sedan lämnade oss där. Rummet såg precis ut som rummet i En Prinsessas Dagbok 2 (ni som sett den vet hur jag menar). Jag och mamma skålade i champange och sedan provade vi alla kläder som fanns i den stora garderoben.

Efter det vaknade jag. Det hade varit en sån där verklig dröm, så det kändes konstigt att vakna upp hemma i sin säng. Men den drömmen fick mig att längta så otroligt mycket efter NY. Men kan man verkligen längta efter ett ställe där man aldrig har varit?




Dagens Fråga!




RSS 2.0