Monday

Usch, vilken jobbig och tråkig dag detta har varit! Skönt att den äntligen är över!
Hela första lektionen hade jag ingen ork till att göra nått och efter lunch hade vi tre timmar matte. Jag behöver nog inte säga mer än så.

Tur att man kan pigga upp sig med lite shopping i alla fall :)


Har nu beställt hem denna sötsak från hm för 199 kr. Hittade den inte i affären, men blev superglad när jag såh den på hemsidan! ♥



All I want for christmas is you

Snart julafton och jag känner mig laddad. Har väldigt bra idéer till julklappar i år. ;)
Bjuder på den bästa julåten som finns. Ledsen att jag inte kunde hitta musikvideon, men hoppas det går bra ändå. :)





Bästa affären, mammas garderob



Jag hittade nyligen dessa snygga skor och ville så gärna ha dom! Men jag måste ju spara pengar (det är ju faktiskt en speciell högtid snart som ska firas) så jag visade mamma skorna och frågade om jag kunde få dom i förtidig julklapp? Men när hon såg dom skorna utbrast hon: Men jag har ju nästan ett par likadana skor!
Så hon rotade fram ett par nästan exakt likadana! Jag blev superglad! :D

Visst blir man glad när nått sådant händer? :)

Du hittar skorna här



Första Advent



Idag är det första advent och det firades med våfflor. Mammas våfflor är alltid bäst och eftersom det har regnat hela dagen (ska det inte snöa i december?) har vi bara varit inomhus och myst.

Hoppas eran dag har varit bra :D


Dream Outfit Right Now



Dags för ännu en tävling. Nu tävlar jag om t-shirten som finns med i kollaget ovanför. Mer info här

Blev helt kär i allt i outfiten jag satt ihop, om jag hade mycket pengar just nu så skulle jag köpa allt :)


I will learn to say goodbye to yesterday

Har haft en slapp dag hemma. Har studiedag idag och imon. Hur skönt som helst! Långhelg :D
Har spenderat dagen framför laptopen och bara surfat. Och så lagade jag en egen påhittad wok till mig och lillsyster. Första maträtten någonsin som jag med eget recept har lyckats med, haha :)

Imon ska jag upp tidigt, ska följa med syster till tandläkaren och sedan bär det av till mamma. Förhoppningsvis så är hennes internet fixat, så jag kan blogga (och skörda på farmville ;D).

Dagens låt är underbar! Den är härligt mjuk i soundet och jag lyssnar på den när jag känner mig stressad, för jag blir lugn då.



Nån som vet om den har varit soundtrack till filmerna? :)



Dress me up



Jag gillade den här klänningen jättemycket! Jag är en sådan tjej som tycker om klänningar, men inte har något bra tillfälle att ha på mig dom. Den här klänningen skulle funka även en vardag, alltså perfekt för lilla mig! :)

Hittad här



Foki Pic :)

Satt nu på rasten och lekte i photoshop. Kom då på att jag kunde göra om en bild på Foki, min favoritbloggerska! Här nedan ser ni reslutatet! :)



Vad tycks? :)


Good morning people

Själv känns det som om jag går i sömnen. Jag är jättetrött och funderar på att sova bort hela eftermiddan. Men det får jag inte, för pappa vill att jag ska städa hallen. Längtar tills jag kan flytta hemifrån, då får jag bestämma själv! Moahaha ;)


Sweet things from Cocoo




Äntligen! Har längtat efter en tävling från Foki och cocoo.se! Älskar både bloggen och hemsidan! Alla smycken -är helt underbara och jag får inspiration till bilder när jag ser rosetterna och armbanden faktiskt! :)

Själv hoppas jag vinna detta snygga armband!

Gå in på Fokis blogg du med och tävla! :D


Vad är detta för något?




Nån som kan gissa? :)



Det är ett par hörlurar! :D



Mika in my heart!

Jag är supertrött idag. Var det igår också. Det är nu min vinter-trötthet har börjat. Nu har jag att se fram emot över tre månader av obegriplig trötthet och inget att göra åt det.

Eller vänta, det finns faktiskt något som kan göra dagen lite bättre. Och det är låten Grace Kelly med Mika. Den låten är fantastiskt bra och får mig att både vilja dansa och sjunga! Mikas andra låtar är otroligt bra dom med och är den perfekta låtlistan för en grå dag! ♥




Happy memories

Igår skickade min Rebecca gamla foton på mig och henne. Fick nästan en chock när jag såg hur kort hår jag hade då! Haha :D


1 år sedan


2 år sedan


2 år sedan

Ursäkta mitt trötta utseende på alla bilder, haha ;)



Say no to drugs, say yes to tacos!



Hittade ingen mer passande bild för den här dagen. Men visst är det ett bra budskap? ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt, spelat farmville och faktiskt ritat lite. Det var ett tag sedan nu. Känner nästan att man tappat lite teknik. Hemska tanke!
Sedan lagade min syster tacos till mig och pappa. Det har jag precis smaskat på och nu ska jag se nån film tänkte jag. Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Sova?


Kawaii!

Den här lilla sötnosen föddes i Japan i början av 2009:



Helt underbar! Högst upp på önskelistan! ♥





Breakfast in bed

Vaknade runt nio - tiden idag. Blev sjuk i förrgår och det håller i sig fortfarande. Men känner mig ändå bättre än igår. Så jag ska iväg snart och möta syster min och så ville hon ta en fika. Åker hem efter med syster och så måste jag nog vila/plugga/laga nån god mat.



Har precis ätit frukost i sängen med laptopen i knäet. Det var svårt att inte spilla, men jag klarade mig :)


Dagens Fråga!



Vad jag önskar mig i julklapp? Jo du...


I skolan har vi jättefina och bra kameror och alla är jätteduktiga på att använda dom. Jag vill också bli så duktigt, men det är lite svårt utan en kamera... hm.

Undrar om tomten vill vara snäll och komma med en i julklapp? (A)



Music and chocolate

Blev sjuk under natten och stannar därför hemma idag. Ligger i sängen och pluggar/lyssnar på musik/äter choklad. Hopas jag blir bättre imon.
Var igår på HM och hittade en fin tröja som jag köpte:



Kostade 199 kr

Sen ska jag också bjuda på en låt som jag är helt fullkomligt kär i:


Den är på japanska och engelska :)



Foki Tävling!

Tävlingsdaaaags! :D

Foki har nu en tävling där man kan vinna som första pris en iphone. Självklart deltar jag :)
Dessutom vinner man ett valfritt skal och jag har valt detta!

Nu är det bara att hålla tummarna! :D




My happy family

Vi fick uppgiften att fota händer till våran korridor i skolan. Jag, Amanda, Belinda och Lina bildade en grupp och vi fotade min hand. Resultatet finns nedanför. :)






Min hand ;)



Monday again




Den här måndagen har varit extra seg. Trots att vi jobbade med tidningen (som jag tycker är superkul!) så gick förmiddagen fram i snigelfart. Inte nog med det, utan eftermiddagen innebar tre timmar matte (ja, tre timmar!). Det kallas med annat ord misshandel av elev, haha ;)

Just nu sitter jag ock pluggar inför svenska-provet vi ska ha imon om medeltidens litteratur. Usch och blä. Men man måste juh.


Nick och Norahs oändliga låtlista




Jag har läst boken Nick och Norahs oändliga låtlista. Den hanlar om två ungdomar som träffas vid midnatt på en klubb i New York. Av en slump så frågar Nick tjejen med flanellskjortan bredvid honom om hon vill låtsas vara hans flickvän i fem minuter. Samtidigt så ser Norah sin värsta fiende komma emot henne och för att slippa henne kysser hon Nick. Efter det börjar en natt av märkliga, underbara händelser och mycket musik.

Jag älskade den här boken! Den hade humor, men otroligt mycket kärlek. Man lärde känna karaktärerna snabbt och deras känslor och miljöerna i boken beskrivs mycket bra. Ger boken 5/5! ♥

Finns även på film med Michael Cera och Kat Dennings!




Bad Romance





My little treasure



Min katt Morris är unik. Ja, han är unik för mig också och det finss ingen som han för mig. Men jag menar på ett annat sätt. Han är unik.

Vi "kattmänniskor" kanske förstår vad jag menar. Men för er som inte gör det så ska jag berätta det att Morris är sk sköldpaddsfärgad (har tre färger) och hankatter kan inte ha det. Det är bara en på 10 000 som blir det! Och jag hade turen att få en sådan hankatt! Jag blev så lycklig när jag fick reda på det! Kände mig stolt över min lilla hårboll! Haha! :)

Tänk, i slutet av sommaren hittade min lillasyster honom i en lekpark. Han var mager, hade massor av fästingar och tovor. Vi antog att han inte hade någon ägare, men satte ändå upp lappar om en upphittad hankatt. Vi fick inget svar ppå några dagar och under den tiden fick DJ (som min syster kallade honom) bo i förådet med en mysig säng och matskål. Men så ringde tt par och berättade att det var deras katt Morris. När mamma berättade det för mig blev på nästan ledsen, trots att jag var beredd på att detta kunde hända.
Men ett mirakel hände. Parets andra katt hade fått kattungar nyligen och hade därför ingen plats för Morris och dom var snälla nog att ge honom till oss! Jag blev så lycklig!

Nu har han bott hos mig i snart några månader. Han är en pipig liten kisse som alltid är hungrig och är rädd för dammsugaren. Men han är en liten ängel som får mig att le varje dag! ♥


DAGENS FRÅGA: Har du ett husdjur? I så fall har den något speciellt den kan göra eller hur den ser ut?


Bille Jean is not my lover

Lyssnar på MJ och njuter av en marabo-choklad. Dagen har gått fort och jag känner mig nästan lite stressad över att helgen redan snart är över. Men så känner jag ju i för sig alltid varje helg. Måste nog jobba på det lite, försöka muntra upp mig på helgerna och bara vara. Istället för att häkta sig igenom dom två dagarna av frihet.



Fotot är från idag tagen med en dålig mobilkamera (måste verkligen köpa en bättre kamera snart!)


Gratis Mode

Skulle bli glad om ni ville bli medlemmar på den här sidan,
enligt några bloggare ska det fungera! :)

 http://www.gratismode.se/?c=74642





Dagens Fråga!

 



Nostalgi

Klickade runt lite på youtube för att av en slump hitta den här låten. Den var en av mina absoluta favoriter när jag var runt sju - åtta år. Tycker fortfarande den är bra. :)





Laptops stickers

Jag känner att min laptop är väldigt ful. Den är mörktgrå och känns mest som en tråkig cementplatta. Men så hittade jag dessa snygga laptops stickers som man helt enkelt bara klistar fast på baksidan av laptopen. Och det ska tydligen vara jätte enkelt att ta bort dom sen, så man ka byta hur mycket man vill!

Här har jag hittat några som jag funderar på:




Vilken ska jag välja? :)

Källa:
Bluebox



Dagens Fråga!


Tierd but a little happy

Så känner jag mig nu. Har inte sovit på hela natten och stannar därför hemma från skolan idag. Men trots att jag mår jättedåligt, så känner ja mig glad. Inte för att jag missar skolan, utan för mycket annat i mitt liv just nu. Känner mig faktiskt ganska nöjd med tillvaron och det får mig att le lite fast ögonlocken är tunga som cementblock. ;)





Dancefloor

Känner mig trött och pigg på samma gång, konstigt :)
Lyssnar på denna låt just nu:





This boots are made for walking




Dom här skorna är ursnygga! Så fort jag har pengar så ska jag springa till Nilsson och köpa dom! ♥




Broken Doll

Sitter just nu i skolan och bara kladdar lite i photoshop. Detta är resultatet av en stund med ritplattan i handen:



Har döpt bilden till Broken Doll .. vad tycks? :D



Dagens Fråga!






Angels

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har bara legat här hela dagen och inte gjort någoting..

Tur då att det finns fina låtar som kan få mig på bättre humör, som denna:






No sleep this night



Har bara sovit en timme inatt och tror jag också är matförgiftad.. mår riktigt illa idag..

Hr inget mer att säga just nu, kanske blir nåt mer inlägg senare..




I love you mom

Har spenderat helgen i min mammas lilla hus och vi har haft två underbart mysiga dagar tillsammans!
På fredagen träffades vi för en fika på Coffe House By George, men vi blev så hungriga att vi beställde foccacia, jag med med kyckling och mozzarella, mamma med palastramiskinka (stavning) och mozzarella. Supergott! ♥



På lördagen åkte jag tidigt till mamma och hon blev så glad över att jag lånat hem en systemkamera från skolan, så jag fick leka fotograf och fotade henne. "Bra att ha till facebook" sa hon. :)
Sedan på kvällen gjorde vi i ordning paprika, advokado, gurka, morötter och hemmagjord vitlöksdipp. Det var jätte gott (faktiskt mycket godare än snacks). Medans vi knaprade på det plus lite kex med ost såg vi filmen Yes Man. Den var riktigt bra och jag skrattade nästan hela tiden!



Och så blev det söndag och vi vaknade runt tio tiden. Lagom tycker jag för en söndag morgon. Eftersom det är Fars Dag så bakade vi kladdkaka och Amerikanska Blåbärsmuffins som vi bjöd min pappa och lillasyster på senare på eftermiddagen. Vi valde att ha i smultron också. Synd att jag inte hann smaka någon, blev så mätt på kladdkakan. :)



En kul grej var att både mamma och jag sa att muffinsen såg ut som om dom var fyllda med blåmögelost när dom var klara. ;)

Sist men inte minst vill jag bara säga: Tack Mamma för att du finns! Jag älskar dig jättemycket! ♥





Foki Tävling!



Nu är det dags för ännu en tävling från min favorit bloggare Foki ♥
Man tävlar om valfri produkt från Mihi.se och jag hittade detta söta halsband. Är galen i rosetter :D

Håll tummarna för att jag vinner! ♥



I´ll be back

(Läs rubriken med tysk dialekt och tänk på Terminator ;D)

Skämt åsido, men just nu håller jag på att göra mig iordning. Ska åka till min kära lilla mor idag och vi ska ha en mysig lördagkväll tillsammans. Undrar vad hon tänker bjuda på för gott? :)

Tyvärr så har min mamma inget internet just nu, så det blir nog inget uppdaterande förrens söndag-kväll. Önskar er alla en trevlig och mysig helg! ♥


Ursäkta bilden, men hittade ingen bättre på mig och mamma :)



Dagens låt

Jag älskar den här låten och lyssnar på den nästan oavbrutet! Vill dela med mig av den, den får mig att bli riktigt glad och kreativ (perfekt till då jag skriver eller tecknar!) ♥





Fredag + Cupcakes = Bra dag :)

Först vill jag be om ursäkt för att min blogg ser lite konstig ut .. är inte så duktig på det här med koder :P
(Tack Amanda, som var så snäll att hjälpa mig idag!)

Tack också till Belinda som var så supersöt som bakade regnbågs cupcakes! Den var jättegod! ♥








Good Night

Ligger i sängen och försöker sova. Men det går inte så bra. Är ordentligt nervös inför excel-provet imon, känns som om jag inte kan nått. :S

Nej, nu måste jag sova. Lyssnar även på denna superhärliga låt med The Veronicas. ♥





Mamma, pappa, pappa och barn?

Läste precis den här artikeln på msn.se. Den handlar om en kvinna som lever ihop med två män och nu väntar hon barn.

Jag lever med två män

Mona väntar barn med Lars-Thore. Och Stefan. De lever i ett polyamoröst förhållande och i december kommer deras bebis.
"Jag väntar på att det ska bli lagligt att gifta sig med två" säger Mona. Hon har valt att leva med både Stefan och Lars-Thore. Foto: Emelie AsplundStefan, Mona och Lars-Thore berättar att de bara blivit positivt bemötta på mödravården, deras barnmorska tycker att familjen är spännande. Foto: Emelie Asplund

"Jag väntar på att det ska bli lagligt att gifta sig med två" säger Mona. Hon har valt att leva med både Stefan och Lars-Thore. Foto: Emelie Asplund

I december kommer familjens nya lilla medlem.
Vem som är den biologiska pappan spelar ingen roll, tycker Mona, som har valt att hålla det lite hemligt - tills nu.

Familjeliv.se träffar Mona Andersen, Lars-Thore Carlsson och Stefan Larsson en sval sommardag i deras stora hus på Västergötlands landsbygd. De håller som bäst på att flytta in och ett helt litet gäng katter möter upp innanför dörren. Grabbarna har varit och handlat fika, till och med en tårta står på bordet i Stefans mysiga kök. Och det är en dag att fira, för hittills har de hållit låg profil om hur de lever. Lars-Thore har inte ens berättat för sina närmaste om att han delar Mona med en annan man.

För Mona kan inte välja mellan Lars-Thore och Stefan. Och behöver inte heller göra det, för killarna tycker det är helt okej att hon har två förhållanden på samma gång. Det är svårt att hitta en enda människa som kan fylla alla ens behov, menar Mona. Vissa kanske hämtar bekräftelse från vänner eller släkt. Mona har två pojkvänner istället.
- Jag väntar på att det ska bli lagligt att gifta sig med två, säger hon.


Vill du läsa mer så kollar du länken längst upp.


Vad tycker du om att leva i ett polyamoröst förhållande? Rätt eller fel?



Words cant explain, but I will try


Its just a couple of days
But it feels like forever

You had me at hello
I just couldnt say no

The words you said made me smile
You made me happy
And still do

I dont remember how my life was
before i meet you

Every minute I think of you
Do you think of me?

I love you
Do you love me?


Av: Linn Fransson



Snöflingor och dagdrömmar




Ligger i sängen med min laptop i knäet och helt enkelt filosoferar lite. Det har börjat att snöa idag så jag drömmer mig bort till varmare länder ..

..men allra helst skulle jag vilja ha en kopp varm choklad just nu :)



Happyland

Är i skolan och jobbar med våran tiding UPOD. Vi har ett grupp arbete där vi ska göra som sagt våran egen tiding. Jag ska vara illustratör, recensera musik och skriva noveller. :)

Lyssnar just nu på Amanda Jensens nya cd - Happyland. Jag tycker sådär om den. Vi får se vad betyget blir. :P



Hittade ingen av hennes nya låtar, så vi kör med min favorit från Idol 2007 :)



Monday is finally over




Vi har alla haft dom. Jobbiga måndagar. När man vaknar på morgonen och känner att all ens energi från helgen är som bortblåst och nu väntas fem dagar av hårt arbete. Hur mycket man än önskar att man upptäcker sig ha skaffat någon slags sjukdom för att stanna hemma, så hittar man det inte. Eller man har inga bevis iallafall. För man känner sig sjuk. Sjuk och trött och irriterad.

Sån har min måndag varit. Huvudet har varit som en tickande bomb som när som helst skulle sprängas. Jag har verkligen släpat mig igenom dagen. Jag avskyr måndagar.

Men blev faktiskt lite gladare nu när jag loggade in på blogg.se. Såg att jag fått några fina komentarer och jag älskar verkligen när någon komenterar! Min blogg är verkligen inte stor och jag har säkert inte många läsare, det är därför jag blir så glad när jag läser dom få komentarerna ni har lämnat! Tack för att ni lös upp min dag lite grann iallafall! ♥



RSS 2.0